Du troet havde aldrig, at dit hjem kan være værd at noget ikke levende formål. Ja, en ejendomsmæglers ville have tilbudt en stor sum på Parlamentet. Men du planlagt aldrig at sælge huset på grund af en følelsesmæssig tilknytning med det.

En af de vigtigste kundebaser for friværdi lån afgrøder fra slags mennesker. Disse er de mennesker, der har boet i huset i år, eller det kan være deres første hjem. Efter at have set de glæder og sorger i hjemmet sammen langsomt konverteret huset fra en mursten og mørtel struktur til dem værdsat hjem.

Du får de nødvendige kontanter gennem salg af hus. Men du mister dit hjem for evigt. Hvis du er på udkig efter en middelvej, hvorved du kan undgå at miste på dit hjem og få kontanter på samme tid, vil du sikkert gerne de tilbud, der tilbydes af hjem ansvarlig lånekapital. Under et hjem ansvarlig lånekapital accepterer lån udbyderen at låne til låntager imod hans hjem. Dette beløb vil blive refunderet med en vis interesse efter en bestemt periode.

Dette arrangement passer beboerne i Det Forenede Kongerige den mest. Hver måned låntager gør en lille betaling mod afdrag på beløbet lånte. Det er låntageren, der beslutter de månedlige afdrag. Logikken bag dette skøn ligger i ulighed i indkomstniveau for låntagere. Mens en månedlig godtgørelse af ₤ 1000 vil passe nogle låntagere, andre kan ikke kunne gøre sådanne høje betalinger gennem deres månedsløn, der skal betale de andre rutinemæssige udgifter for.

Hvordan sikrer lån udbyderen at han sikkert vil modtage beløbet i slutningen af sigt af hjem ansvarlig lånekapital? Det er ved at beholde ejendommen papirer med ham. En låntager vil ikke kunne sælge hjem i mangel af ejendom papirer. Med egenskaben papirer i deres besiddelse er lån udbyderen den juridiske ejer af huset.

Men lån udbyderen udøve ikke denne ret i henhold til en aftale med låntager. Aftalen er for returnering af hjem ansvarlig lånekapital for enden af det angivne udtryk med en rente beregnet efter en bestemt sats af interesse.

I perioden af lånet er det ikke hjemmet men egenkapitalen iboende i det, der forbruges. Dette forklarer grunden til hvorfor låntager af hjem ansvarlig lånekapital fortsat bor i huset selv efter fortrænges det. Home equity lån får navnet fra egenkapitalen forbrug i processen. Egenkapital er den værdi, man får på at sælge hjem. Ved beregninger af egenkapital, vil valuar iværksætte en undersøgelse for at kontrollere det beløb, der modtages på at sælge det. Fradrag for realkreditlån allerede holdt mod hjem vil blive gjort at få en nøjagtig figur for friværdi.

Det er en procentdel af den friværdi, der konverteres til kontanter. Procentdelen svæver omkring 80-125% for låntagere med god kredithistorie. De låntagere, der ikke har så god en kredithistorie og har undergået lånhurtig.dk konkurs helst i de seneste år er sikker på at få en meget lavere equity-konverteringsfrekvens. Når ændres til valuta, egenkapitalen i hjemmet vil hente overalt mellem ₤ 5000 – ₤ 500000.

Hjem ansvarlig lånekapital er et lån med sikkerhed. Alle sikrede lån er billigere i renten. De sikrede lån, hvor home garantier tilbagebetaling er den billigste. Låntagere kan undertiden, håber at få en ÅOP svarende til det af realkredit. Nogle låntagere aldrig slappe af på APR front. Deres værste frygt er tidens når renten ville stige uventet. Sats låse på home equity lån er specielt designet for denne form for låntagere. En sats lås stabiliserer ÅOP på et bestemt niveau. Men låntagere, der ikke ønsker at tabe på det yderligere fald i rente ville fortsætte med at bruge metoden variabel rente.

Er egenkapitalen i hjemmet helt forbruges i processen? Det er det spørgsmål, som de fleste folk spørger, mens tegning hjem ansvarlig lånekapital. Egenkapital er kun forbruges midlertidigt. Som låntager gør tilbagebetalinger mod hjem ansvarlig lånekapital, får egenkapital i hjemmet genopfyldes – readying hjem til en ny hjem ansvarlig lånekapital.