Dårlig kredit kan gøre det grueligt svært at finde et lån, når du har et presserende behov for at låne penge. Hver dag møder jeg god, ekstraordinære mennesker, men med deres tidspres og quirkiness om penge og utal af detaljer, der spiller ind hver gang, arbejder disse første-nogensinde-i-historie simpel langsom penge lån – Tja, de bare tager tid.

Det er derfor vi har reageret på den feedback, vi har hørt fra kunder i andre virksomheder, lån før vi oprette den samme feedback holdes der kommer i: du ønskede en lån tjeneste, der var nem og hurtig at bruge, og ville ikke chikanere dig for at optage yderligere lån eller grævling du på andre måder.

Alternativt, hvis du stadig usikker på hvor meget du gerne vil låne, du kan altid komme i kontakt til at drøfte dine muligheder med en af vores hjælpsomme og kyndige finansiere udbydere – hvem vil tale dig igennem det bedste store personlige lån til dine omstændigheder (minus den finansielle jargon).

Du kan kun have én ansøgning for det oprindelige lån på din kredit-fil, selvom dette vil afhænge af om landsdækkende har allerede ‘forhåndsgodkendt’ du for et lån med det. Aktuelle hovedkonto kunder kan allerede være forhåndsgodkendt til et bestemt beløb, og hvis du er lån er under dette, landsdækkende siger, vil det ikke gøre en hård søgning (selvom det kan stadig gøre en blød søgning).

“De fleste af de mennesker, der beder om midlertidige lån må give dem tilbage, især dem med ægte tilfælde.” Grundene varierer, han siger, med folk beder om Dh50-100 for benzin til at bede om penge til at betale indskud for visum til UAE, hvilke beløb til Dh10, 000.

Mellem den leje, der skyldes i 11 dage, min bil note, der er i øjeblikket 90 dage kriminel, utilities, medicinske regninger og saldi fra lån og minimum saldi på kreditkort, som jeg brugte bare for at holde hovedet oven vande lige nu jeg har brug for lige under $5800.00. Jeg er desperat, og helt ærligt jeg er ved at drukne.

Den første ting at vide om, hvordan du lån penge er, at du skal forstå, at der er tre forskellige måder, hvor almindelige mennesker kan lån penge og vende en fortjeneste fra den. Mens Finansrådet vil låne penge, der ikke hører til dem, (enten ved at låne fra Federal Reserve system eller udlåner penge, som folk indbetale på opsparingskonti og lignende), for de fleste af os, betyder udlåner penge at tage penge ud af vores lommer og udlåner det til en anden.

De ‘ rе lille depositum fоr gange når dem tо pаy deres regninger i lokale bank. Frоm оne pаydаy tо аnоther kontant lån, mennesker, der kæmper med penge måde at låne penge online fоr bare аmоunt yоu behøver аnd finansielle tendens аre аble tо pаy bаck af fattige credir noder.